Vi udfører viduespudsning for privat- & erhverskunder

Vinduespudsning

Vinduespudsning med øje for detaljen

​Få stribefri vinduer – hver gang

Hvor ofte pudser du vinduer? Ikke ofte nok, hvis du er som de fleste danskere.

Det kan føles som et uoverskueligt projekt at finde skraberen frem og gå i gang med vinduerne – men faktisk er det en god idé at pudse vinduer hele 3-4 gange om året. Snavs og partikler kan nemlig hurtigt ophobe sig på glasset og være svært at fjerne, hvis ikke man med jævne mellemrum pudser vinduerne.

Men bare rolig; du behøver ikke selv klare det beskidte arbejde. Hos Tekdam ApS er du garanteret stribefri vinduer hver gang. Vi tilbyder professionel vinduespudsning i Aarhus, Højbjerg, Risskov og omkringliggende områder.

Vi benytter miljøvenligt vaskeanlæg

Hos Tekdam er vi stolte af at benytte et miljøvenligt vaskeanlæg – i daglig tale kaldet et rentvandsanlæg – i forbindelse med vinduespudsning. Der er mange fordele ved at bruge et anlæg som dette, både for dig som kunde, for vinduespudsere og for vores planet.

Som kunde får du spejlblanke vinduer såvel som afvaskede vinduesrammer. Da vandet er renset for kalk og andre mineraler, efterlades vinduerne våde, når opgaven er færdig. Med tiden vil vandet tørre ind, og dine ruder vil herefter være så stribefri og flotte, at naboen ikke kan tro sine egne øjne.

Vi har som vinduespudsere den fordel, når vi bruger anlægget, at vi ikke længere skal udsætte os selv for fare. Med dette system har vi minimeret vores brug af stiger med op til 95% ved udvendige opgaver. Muligheden for at pudse vinduer i højden er en endnu større gevinst for alle parter.

Det betyder også, at vi kan klare opgaver helt op til 15 meter fra jorden, så udgiften til lift er sparet væk. Et vaskeanlæg gør derfor vinduespudsningen nemmere og billigere for dig, der bor i lejlighed. 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Vi tilbyder også glasslibning.

Kontakt os og få en vinduespudsning efter dine ønsker

Er det tid til en vinduespolering? Vi kommer ud til private og erhverv – herunder virksomheder i alle industrier samt have- og boligforeninger. Vi har erfaring med liftarbejde og andre specialopgaver, så vi kan klare selv de mest vanskelige opgaver.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud med en god pris på netop din opgave. Vi kan komme forbi og pudse dine vinduer en enkelt gang, eller vi kan lave en fast aftale om vinduespudsning, hvis du ønsker det.

Vi har pudset over 20.000 vinduer gennem tiden, så vi kan med garanti lave en skræddersyet aftale, der passer til dine behov. Vi er jo ikke Aarhus’ bedste vinduespudser for ingenting.​ Læs mere om hvad vinduespudsning koster.

Ring til os  Skriv til os

Kontakt os i dag

Ønsker I et uforpligtende tilbud er I altid velkommen til at benytte vores formular.

 
 
 
 
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@tekdam.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Her kan betales med mobilepay​

Tekdam ApS

CVR​: 42542423

Dr. Holsts Vej 40, 8230 Åbyhøj​

Klik her for rutevejledning