Vinduespudser blanding

​Vinduespudsning kan være en trættende og tidskrævende opgave, men det er også vigtigt for at holde dit hjem rent og indbydende. For at få de bedste resultater, er det vigtigt at bruge den rigtige blanding af ingredienser i vandet til vinduespudsning.​


Her er nogle af de vigtigste ingredienser, der skal bruges i vandet til vinduespudsning:

  • Vinduespudsemiddel: Det er en god idé at bruge et specialiseret vinduespudsemiddel, da det er designet til at give de bedste resultater på glasoverflader. Disse midler er ofte skum- eller spraybaserede og kan let rengøre og polere vinduer uden at efterlade striber eller pletter.
  • Opvaskemiddel: Hvis du ikke har et specialiseret vinduespudsemiddel, kan du også bruge et mildt opvaskemiddel. Det er vigtigt at bruge en mild formel, da stærkere opvaskemidler kan beskadige glasoverfladen. Brug kun en lille mængde opvaskemiddel, da det kan skumme op og gøre det sværere at rengøre.
  • Eddike: Eddike er en anden ingrediens, der kan bruges til at rense vinduer. Brug en blanding af en del eddike til ti dele vand. Den sure natur af eddike vil hjælpe med at fjerne pletter og snavs, mens den også kan hjælpe med at forhindre isdannelse i koldere klimaer.
  • Alkohol: Isopropanol eller ethylalkohol kan også bruges til at rense vinduer. Brug en blanding af en del alkohol til fem dele vand. Alkoholen vil hurtigt tørre og efterlade vinduerne pletfri og skinnende.
  • Rent vand: Uanset hvilket rengøringsmiddel du vælger, er det vigtigt at bruge rent vand til at skylle vinduerne. Brug ikke for meget vand, da det kan gøre det sværere at tørre vinduerne uden striber.

​Når du har blandet ingredienserne i vandet, skal du bruge en ren klud eller svamp til at påføre blandingen på vinduerne. Brug en anden klud eller et viskestykke til at tørre vinduerne tørre og undgå striber.


I alt, uanset hvilke ingredienser du bruger i vandet, er det vigtigt at undgå at bruge for meget af rengøringsmidlet og undgå at lade det tørre på vinduerne. Ved at bruge den rigtige blanding af ingredienser og den rigtige teknik kan du nemt få dine vinduer til at skinne og forblive rene i længere tid.

Kontakt os i dag

Ønsker I et uforpligtende tilbud er I altid velkommen til at benytte vores formular.

 
 
 
 
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@tekdam.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Her kan betales med mobilepay​

Tekdam ApS

CVR​: 42542423

Dr. Holsts Vej 40, 8230 Åbyhøj​

Klik her for rutevejledning