Tilskud til vinduespudsning

​Mange mennesker undrer sig måske over, om de kan få tilskud til vinduespudsning. Svaret på dette spørgsmål afhænger af flere faktorer, såsom ens bopælsadresse, alder og eventuelle helbredsmæssige problemer.

Hvis man er ældre eller har en helbredsmæssig tilstand, der gør det svært at pudse sine vinduer, kan man muligvis få tilskud til vinduespudsning eller glasslibning fra sin kommune. Kommunerne har forskellige regler og betingelser for at tildele tilskud til vinduespudsning, og det er derfor en god idé at kontakte sin kommune for at få mere information om, hvilke tilskud der er til rådighed.


I nogle tilfælde kan man også få tilskud til vinduespudsning gennem sin forsikring. Nogle forsikringsselskaber tilbyder en såkaldt "hjemmehjælpsdækning", som kan dække udgifter til rengøring og vinduespudsning i ens hjem. Det er en god idé at tjekke ens forsikringspolice for at se, om denne type dækning er inkluderet.


Derudover kan man også få fradrag for vinduespudsning på sin skatteopgørelse, hvis man har betalt for det selv. Fradraget er dog begrænset, og man kan kun få fradrag for det faktiske beløb, man har betalt.


Det er også værd at nævne, at nogle kommuner tilbyder hjemmehjælp til ældre og handicappede borgere, som kan inkludere vinduespudsning. Disse tilbud varierer fra kommune til kommune, så det er igen en god idé at kontakte sin kommune for at få mere information om, hvad der er til rådighed.


Alt i alt afhænger muligheden for at få tilskud til vinduespudsning af ens individuelle situation og ens kommune. Det er derfor altid en god idé at undersøge de forskellige muligheder og betingelser for at se, om man er berettiget til tilskud til vinduespudsning.


Se evt mere på www.skat.dk

Kontakt os i dag

Ønsker I et uforpligtende tilbud er I altid velkommen til at benytte vores formular.

 
 
 
 
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@tekdam.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Her kan betales med mobilepay​

Tekdam ApS

CVR​: 42542423

Dr. Holsts Vej 40, 8230 Åbyhøj​

Klik her for rutevejledning