Hvad skal man bruge til vinduespudsning

​Vinduespudsning kan være en trættende og tidskrævende opgave, men det er vigtigt at holde dine vinduer rene for at forbedre deres udseende og forlænge deres levetid. Men hvad har du brug for at gøre jobbet godt? I denne blog vil vi tage et kig på, hvad du skal bruge til vinduespudsning.

Vinduessæbe

Den mest afgørende faktor i en vellykket vinduespudsning er den rette rengøringsmiddel. Der er mange forskellige vinduessæber til rådighed, men sørg for at vælge en, der ikke efterlader striber eller pletter på dine vinduer. Prøv at finde en rengøringsmiddel, der ikke indeholder ammoniak, da dette kan beskadige nogle typer af vinduesrammer.


En indvasker

Brug en blød, ikke-slibende indvasker/svamp til at påføre vinduessæbe på dine vinduer. Vælg en indvasker/svamp, der er stor nok til at dække et stort område, men stadig let at håndtere.


En skraber

En skraber er nødvendig for at fjerne overskydende vinduespudser blanding og vand fra dine vinduer. Brug en skraber med en blød gummi, der ikke vil ridse dine vinduer.


En mikrofiberklud

Brug en mikrofiberklud til at tørre dine vinduer og fjerne eventuelle resterende vand og vinduesrens. Mikrofiberklude er blide på dine vinduer og efterlader dem uden striber.


En spand

Brug en spand til at blande din vinduesrens og vand. Sørg for, at din spand er stor nok til at rumme din svamp.


Rent vand

Brug rent vand til at skylle din svamp og skraber, så du ikke spreder snavs og snavs på dine vinduer.


Når du har samlet alt, hvad du har brug for, kan du begynde at pudse vinduer. Først skal du påføre sæben på din svamp og påføre det jævnt på dine vinduer. Brug derefter din skraber til at fjerne overskydende sæbe og vand. Tør til sidst dine vinduer med en mikrofiberklud, og dine vinduer vil efter din vinduesvask være skinnende rene og klar til at vise verden udenfor.


I alt kan vinduesvask virke som en udfordring, men med de rigtige værktøjer og lidt tålmodighed, kan du nemt opnå professionelle resultater derhjemme. Så næste gang du skal pudse dine vinduer, skal du sørge for at have alt, hvad du har brug for, og så vil du være godt på vej til at have rene og klare vinduer, der holder i mange år fremover.

Kontakt os i dag

Ønsker I et uforpligtende tilbud er I altid velkommen til at benytte vores formular.

 
 
 
 
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Vedhæft billeder af dine vinduer
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til ​info@tekdam.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Her kan betales med mobilepay​

Tekdam ApS

CVR​: 42542423

Dr. Holsts Vej 40, 8230 Åbyhøj​

Klik her for rutevejledning